Champix

9.5
User Rating: 3.68 (4 votes)

Champix3klIndien je wilt afstappen van rookgedrag kun je ook medische middelen gebruiken. Een veelgebruikt middel is Champix, soms ook wel bekend als Chantix. Dit zijn capsules die de stof varenicline tartrate bevatten. Deze stof is bekend door haar effectieve werking tegen nicotineverslaving.

Champix is over het algemeen alleen verkrijgbaar via de dokter of huisarts. Maar je kunt het tegenwoordig ook prima bij een online apotheek bestellen. Zoals gesteld bestaat een pakket Champix uit capsules. Je hebt hierbij de keuze over een groot pakket (56) of een klein pakket (28). Welke je kiest hangt mede af van de zwaarte van je nicotineverslaving.

Hoe werkt Champix?

De werkzame stof in de Champix capsules maakt een soort beschermlaag tegen nicotine in de hersenen. Hierdoor heeft nicotine geen verslavende werking en zal ook het pleziergevoel van het roken worden verminderd. Het gevolg is dat je minder trek hebt in nicotine en dus sigaretten. Daarbij zal tabak je minder lekker gaan smaken omdat je hersenen het niet meer associeren met een plezierig gevoel.

Het gebruik en inname van Champix is doorgetest en veilig. Er kunnen een aantal kleine bijwerkingen zijn, zoals een droge mond, niet kunnen slapen, hoofdpijn of misselijkheid. Deze verschijnselen komen echter in minder dan 5% van de gevallen voor.

Hoeveel Champix capsules in te nemen?

De meeste Champix pillen bestaan ieder voor zo’n 0,5 mg uit werkzame stof. Je kunt ook sterkere pillen kopen die ieder 1,0 mg werkzame stof bestaan. Dit laatste is aan te raden als je gemiddeld meer als een pakje per dag rookt. Tevens kun je schakelen van 0,5 mg naar 1,0 mg als je ontwenningsverschijnselen erger dreigen te worden, gemiddeld van 1 week tot 3 weken nadat je gestopt bent met roken.

Het wordt aangeraden om iedere dag 1-2 capsules in te nemen. Een volledige kuur van Champix duurt zo’n 12 weken. Hierna zou je dan volledig verlost moeten zijn van je rookverslaving.

Resultaat van Champix capsules

Gemiddeld meldt men dat zo’n 40 – 50% van alle gebruikers van Champix effectief kunnen stoppen met roken. Champix wordt gezien als een van de meest effectieve medicamenten tegen roken. Hierbij is er wel zo’n 5 weken inname van de capsules nodig. Champix is een uitstekend middel om je lichamelijke afhankelijkheid van nicotine te verminderen. Indien je de capsules combineert met een goede motivatie dan heb je een zeer goede kans van slagen om te kunnen stoppen met roken.

Je kunt Champix capsules heel goed en veilig bestellen bij een gerenommeerde online apotheek.

Champix Bestellen

Kort gesteld: Champix werkt uitstekend om van de lichamelijke verslaving af te komen. Het is een wetenschappelijk beproefd middel waarover de gebruikers laaiend enthousiast zijn. Misschien wel het beste middel tegen roken op de markt.
9.5 Review Score
Uitstekend

Kort gesteld: Champix werkt uitstekend om van de lichamelijke verslaving af te komen. Het is een wetenschappelijk beproefd middel waarover de gebruikers laaiend enthousiast zijn. Misschien wel het beste middel tegen roken op de markt.

Champix
09/08/2014
9.5/10
User Rating: 3.68 (4 votes)

Tags: