Detabaq

8
User Rating: 1.67 (5 votes)

CapsulesklZoek je een homeopathisch middel tegen nicotineverslaving dan kom je snel bij Detabaq uit. Medicijnen als Champix of Nicotinell bevatten immers chemische stoffen die op de lange termijn niet altijd even goed voor het lichaam zijn. Detabaq is echter een speciaal kruidenpreparaat dat alleen natuurlijke stoffen bevat.

Detabaq gaat onder meer het “verslavingsgevoel tegen, zowel geestelijk als lichamelijk. Daarbij zorgt het ervoor dat je tabak minder lekker gaat vinden. Hierdoor zal je automatich ook minder trek krijgen in het opsteken van een sigaret of sigaar. Detabaq wordt ingenomen door middel van capsules en is eenvoudig te bestellen bij een online drogist.

Hoe Werkt Detabaq

De capsules van Detabaq bevat een mengsel van kruiden en vitaminen in een extract. Er worden dus geen onnatuurlijke stoffen toegevoegd. Wanneer je capsules inneemt zorgt dit extract dat de nicotine in je lichaam zeer snel wordt afgebroken. Hierdoor krijgt je lichaam geen tijd zich te binden aan de nicotine, wat vooral van belang in de periode voordat je stopt. Tevens blokkeert Detabaq de connectie van nicotine en je hersenen, waardoor je geen pleziergevoel meer zult ervaren van nicotine. Zo zijn de ontwenningsverschijnselen na het stoppen een stuk minder.

Tenslotte bevat Detabaq ook rustgevende kruiden en vitaminen, wat zorgt voor meer rust. Je nachtrust zal tijdens de periode van inname normaliter ook beter zijn. Uitgeslapen kun je immers beter vechten tegen de drang naar tabak.

Hoe lang Detabaq innemen

Een pot Detabaq bevat over het algemeen zo’n 90 capsules. Je kunt hier zo’n 1 tot 2 maanden mee vooruit, wat gewoonlijk genoeg is om te kunnen stoppen met roken.

Je begint in de week voordat je stopt met roken met het innamen van 2 capsules per dag. Dit kan het beste tijdens de maaltijd gebeuren, samen met wat water. Nadat je gestopt bent voer je de inname van de capsules langzaam op naar 5 capsules per dag. Je neemt dan 2 capsules in op ingeplande tijden, terwijl je de andere 3 capsules inneemt wanneer je de ontwenningsverschijnselen sterker voelt worden. Na uiterlijk 2 maanden heb je de capsules niet meer nodig en ben je succesvol roker af.

Het resultaat van Detabaq

Het effect van Detabaq verschilt van persoon tot persoon. Er zijn ex-rokers die zweren bij het product en er effectief mee gestopt zijn. Men roemt dan vooral de extra rust en relaxheid die Detabaq na inname geeft. Dit is dan een grote steun om effectief de afkickverschijnselen na het stoppen te overwinnen.

Detabaq is niet echt duur als je beziet dat het je volledig van een dure verslaving af kan helpen. Je kunt een volledige kuur Detabaq online bestellen voor maar €49,-.

Detabaq Bestellen

Wil je een medisch middel zonder chemische toevoegingen dan is Detabaq een prima keuze. Het vooral nuttig om je een betere geestetoestand te geven zodat je een leven zonder tabak te baas kunt. Bij de een werkt Detabaq wat beter dan de ander.
8 Review Score
Prima

Wil je een medisch middel zonder chemische toevoegingen dan is Detabaq een prima keuze. Het vooral nuttig om je een betere geestetoestand te geven zodat je een leven zonder tabak te baas kunt. Bij de een werkt Detabaq wat beter dan de ander.

Detabaq
09/08/2014
8/10
User Rating: 1.67 (5 votes)