Eric Eraly Methode

6
User Rating: 3.39 (6 votes)

EriceralyklAl voor jaren is Eric Eraly een goeroe op het gebied van roken en hoe je er vanaf kunt raken. Zijn boek en methode “De mentale stoppen met roken methode” wordt dan ook veelvuldig verkocht. Aan het boek zit ook een online seminar gekoppeld waarmee je effectief kan worden geholpen om het roken af te zweren.

Het boek en het seminar van Eric Eraly gaan hoofdzakelijk in op het psychologische en mentale aspect. Dit is in feite sterk gebaseerd op het boek van Allen Carr of zelfs de Opluchting. Doordat Eric Eraly alles goed inzichtelijk maakt met video materiaal en voorbeelden heeft zijn methode toch een goede meerwaarde voor iedereen die van zijn of haar rookgedrag af wilt komen. Op dit moment zijn er wereldwijd ongeveer 50.000 mensen die gebruik maken van zijn methode.

Hoe Werkt de Eric Eraly methode?

Het boek “Ik stop met roken” bevat veel tips om met succes die sigaret te laten liggen. Hierbij wordt er ook veel aandacht gegeven aan bijverschijnselen, zoals het ondervangen van stress of het tegengaan van overgewicht. Deze tips zijn op zichzelf niet nieuw, maar wel handig en overzichtelijk gebundeld.

De webclinic van Eric Eraly bestaat uit 5 verschillende delen die elk een aspect van het stoppen behandelen. Het eerste deel betreft je motivatie, het tweede deel de oorzaken van je rookgedrag, het derde deel het financiele voordeel van het stoppen, het vierde deel het omgaan met je leven zonder tabak en het vijfde deel de risico’s die je moet en kunt vermijden.

Resultaat van de Eric Eraly methode

De Eric Eraly methode heeft zijn voors – en tegens. Over het algemeen zijn de gegeven tips prima, maar kun je deze ook vinden bij de bron, zoals de eerder genoemde Allen Carr. Het videomateriaal heeft wel een extra meerwaarde, doordat het bepaalde aspecten van het stoppen leuk inzichtelijk maakt. Gebruikers van de methode zijn ook verdeeld. De helft is tevreden over de methode, terwijl de andere helft toch meer nodig hebben. Dit is mede afhankelijk van de zwaarte van verslaving.

Deze methode is vooral geschikt voor personen die zelf een goede overtuiging hebben om te stoppen met roken. Je hebt immers geen fysieke hulp tegen afkickverschijnselen, zoals nicotinepleisters. Hierdoor zul je dus mentaal extra sterk moeten staan. De methode van Eric Eraly kan daar bij helpen. Wil je echter bij het handje worden genomen, dan kun je beter andere manieren voor stoppen met roken proberen.

Je kunt je nu voor een speciale prijs van €29,- aanmelden voor het webseminar van Eric Eraly. Het boek is daarbij gratis te verkrijgen via de website.

Naar Eric Eraly Methode

Deze methode heeft veel goede tips - die echter ook op andere plekken te vinden zijn. De meningen van gebruikers zijn sterk verdeeld. Indien je de Eric Eraly methode wilt proberen, zorg voor een gezonde dosis wilskracht en dan kom je er wel.
6 Review Score
Gedegen

Deze methode heeft veel goede tips - die echter ook op andere plekken te vinden zijn. De meningen van gebruikers zijn sterk verdeeld. Indien je de Eric Eraly methode wilt proberen, zorg voor een gezonde dosis wilskracht en dan kom je er wel.

Eric Eraly Methode
09/08/2014
6/10
User Rating: 3.39 (6 votes)