Nicotine Kauwgom

6
User Rating: 3.68 (2 votes)

Nicotine KauwgomklEen van de geschikte nicotinevervangers die kunnen helpen voor het stoppen met roken is nicotine kauwgom. De werking is heel simpel. De kauwgom bevat een lage hoeveelheid nicotine. Door langzaam en langdurig hierop te kauwen komt en langzaam nicotine vrij die via je mond wordt opgenomen in je bloed. Wanneer je dit combineert met een verminderd gebruik van sigaretten zal je lichaam langzaam wennen aan een lager tabaksgebruik, terwijl de impact van het gebrek aan nicotine en bijbehorende ontwenningsverschijnselen wordt vermeden.

Over het algemeen is nicotine kauwgom in verschillende vormen beschikbaar. De meest gewoonlijke zijn kauwgom dat met gemiddeld 2mg of 4mg nicotine bevat. Een hogere hoeveelheid nicotine in de kauwgom is vooral geschikt als je een erg zware roker bent. Meestal bevat de nicotine kauwgom nog een extra smaakje, zoals mint, appel, sinaasappel of citroen. Online is nicotine kauwgom voordelig te bestellen.

Hoe werkt nicotine kauwgom?

Indien je wilt stoppen met roken zal er vaak sprake zijn van ontwenningsverschijnselen, zowel lichamelijk als psychisch. Dit komt doordat je lichaam gewend is geraakt aan de toevoer van nicotine, wat je binnenkrijgt door het roken van tabak. Hierdoor is veranderen van je rookgedrag extra moeilijk. Je kunt dit ondervangen door je lichaam toch wat nicotine toe te dienen als vervanging voor sigaretten. Nicotine kauwgom is hier een zeer geschikt middel voor. Door te kauwen op de gom krijg je langzaam nicotine binnen waardoor je lichaam niet gaat protesteren als je niet meer rookt.

Om het beste resultaat te garanderen kauw je rustig en bedachtzaam op de nicotine kauwgom. Je kunt de kauwgom dicht tegen je tandvlees of wang houden, zo wordt de nicotine namelijk sneller door je bloed opgenomen. Doe “kauwrondjes” van 20 keer kauwen per keer. Je kunt met een stuk nicotine kauwgom zo’n 20 – 30 minuten doen. Verminderen over de loop van de maand geleidelijk de hoeveelheid kauwgom die je tot je neemt.

Resultaat van nicotine kauwgom

Kauwgom met nicotine is vooral van toepassing bij personen die een lichamelijke nicotineverslaving hebben. Het zorgt dat je lichamelijk minder drang hebt naar tabak. Het is echter geen middel tegen psychische afhankelijkheid, zoals het sociale roken. Je kunt hiervoor heel goed nicotine kauwgom combineren met een mentale methode of een medisch middel.

Soms kan nicotine kauwgom bij veelvuldig gebruik wat hoofdpijn of maagklachten veroorzaken. Zorg dus wel dat je het gebruik ervan langzaam afbouwt. Als we naar gebruikerservaringen kijken dan stellen veel zware rokers dat nicotine kauwgom niet genoeg is, en dat ze toch willen roken tijdens het gebruik. Nicotine kauwgom lijkt voor lichte rokers wel redelijk goed te werken. Je kunt nicotine kauwgom op veel plekken kopen, waaronder voordelig bij een online apotheek.

Nicotine Kauwgom Bestellen

Net zoals de nicotinepleisters kan de kauwgom zorgen dat je minder last hebt van afkickverschijnselen. Het is echter wel wat omslachtig en ouderwets. Deze methode werkt daarbij niet altijd bij iedereen even goed.
6 Review Score
Voldoende

Net zoals de nicotinepleisters kan de kauwgom zorgen dat je minder last hebt van afkickverschijnselen. Het is echter wel wat omslachtig en ouderwets. Deze methode werkt daarbij niet altijd bij iedereen even goed.

Nicotine Kauwgom
09/08/2014
6/10
User Rating: 3.68 (2 votes)