Nicotinepleisters

6.5
User Rating: 1.98 (3 votes)

nicotinepleisterklEen van de meest bekende methoden om van het roken af te komen is door middel van nicotinepleisters. Door de jaren heen is de populariteit van nicotinepleisters aan trends onderhevig. Desalniettemin kunnen nicotinepleisters gewoon een goede steun zijn voor het stoppen met roken. Het prettige is dat je de pleisters kunt gebruiken wanneer je daar behoefte aan hebt. Nicotinepleisters zijn online voordelig te bestellen.

Hoe werken Nicotinepleisters?

Het basisprincipe van de pleisters is recht door zee. De pleisters bevatten een lage hoeveelheid nicotine. Door de pleisters op je lichaam te plakken, zoals de torso, wordt er langzaam een kleine hoeveelheid nicotine aan je lichaam afgegeven. Je hebt gewoonlijk 1 pleister per dag nodig.

Dit is nuttig bij het stoppen met roken omdat zonder de inname van tabak je lichaam denkt een tekort aan nicotine te hebben. Je zult de zogenoemde afkickverschijnselen ervaren. Zonder nicotine gaat je lichaam protesteren, wat onder meer resulteert in hoofdpijn, dorst, pijntjes en een slecht humeur. Dit laatste is ook wel door het tekort aan endorfine in je hersenen. Hierdoor ga je alles donker inzien.

Nicotinepleisters voorkomen dit. Je krijgt derhalve telkens nog een lage hoeveelheid nicotine in je lichaam, wat het makkelijker maakt om een leven zonder sigaretten en tabak te leiden. Uiteraard zul je nog wel zin hebben in sigaretten, vooral in psychisch en sociaal opzicht, maar kun je deze drang met nicotinepleisters veel beter te baas. Nicotinepleisters werken gemiddeld voor zo’n 4 tot 6 uur. Je kunt ze het beste in de ochtend na het ontbijt opplakken, daar dan de drang naar nicotine het sterkste is.

Resultaat van Nicotinepleisters

De meningen over nicotinepleisters zijn verdeeld. Dit komt ook doordat het verschillende producenten actief zijn. Vaak zijn de goedkopere nicotinepleisters niet zo effectief, doordat ze sneller loslaten, minder nicotine bevatten en derhalve een korte loopduur hebben. Ga dus eerder voor een iets beter merk dan het goedkoopste. Anders ben je over de loop van tijd toch duurder uit.

Veel ex-rokers stellen dat gebruik van nicotinepleisters ze heel erg goed heeft geholpen om van het roken af te komen. Wel is hierbij ook bijna altijd een mentale overtuiging noodzakelijk. Er zijn meerdere wegen die leiden naar een leven zonder tabak en nicotine. Het toepassen van nicotinepleisters is daar een van, maar dan wel met overtuiging dat je echt wilt stoppen met je rookgedrag.

Tip! Bestel nicotinepleisters online, wat normaliter goedkoper is.

Nicotinepleisters Bestellen

Het voordeel van nicotinepleisters is dat je opplakt en er dan geen omkijken meer naar hebt. Hierbij is van belang dat je voor een goed merk gaat. Desalniettemin zul je ook bij de pleisters psychische en lichamelijke ontwenningsproblemen kennen.
6.5 Review Score
Voldoende

Het voordeel van nicotinepleisters is dat je opplakt en er dan geen omkijken meer naar hebt. Hierbij is van belang dat je voor een goed merk gaat. Desalniettemin zul je ook bij de pleisters psychische en lichamelijke ontwenningsproblemen kennen.

Nicotinepleisters
09/08/2014
6.5/10
User Rating: 1.98 (3 votes)