Tabex

6.5
User Rating: 2.11 (123 votes)

Tabex3klNet zoals het vergelijkbare Champix bestaat het product Tabex uit capsules die je nicotineverslaving tegengaan. Deze capsules bestaan hoofdzakelijk uit de stof varenicline, wat een natuurlijke stof is. Tabex is dus een natuurlijk middel. Het hoofdeffect van deze capsules is dat ze je de drang naar roken ontnemen. Tijdens het gebruik van Tabex ga je roken vies vinden en heb je geen zin meer in een sigaret. Zo kun je dus effectief stoppen met roken.

Hoe werkt Tabex?

De capsules met Tabex bevatten een werkzame stof waardoor je alle producten met nicotine smerig gaat vinden. Erg effectief om van die sigaretten af te komen dus. Daarbij geeft Tabex je een licht gelukzalig gevoel. Deze positiviteit kan je goed helpen om de oorzaken van jouw rookgedrag weg te nemen.

Gemiddeld staat voor het gebruik van Tabex iets minder dan 1 maand. Je kan volgens de samenstellers van het product dus binnen 4 weken effectief stoppen met roken. Hiervoor is wel iedere dag inname van Tabex nodig. In het begin neem je zo’n 5 tot 6 capsules per dag in. Dit bouw je dan over de 4 weken langzaam af tot 2 tabletten per dag. Je hebt aan 1 doos Tabex in principe genoeg voor een goede uitkomst.

Resultaat van Tabex

Zoals gesteld lijkt Tabex nogal op Champix. Het effect van beide pillen is vergelijkbaar. Wel is Tabex wat goedkoper, omdat het in een goedkoper land wordt geproduceerd (Bulgarije). Aan de andere kant hebben de capsules van Champix wat meer potentie. Waar je voor kiest hangt van je eigen gevoel en de beschikbaarheid van het product af. Champix is gewoonlijk wat meer gevestigd en beschikbaar bij de wat meer betrouwbare winkels. Tabex is online vaak wat lastiger te vinden, al kun je het hier goed en snel bestellen.

Tabex ontneemt je de grootste zin in tabak. Wel blijft er nog de psychische verslaving, waar je zelf doorheen moet zien te komen. Hiervoor kan je goed een mentale methode bij gebruiken, zoals het boek “De Opluchting“. Het product werkt in ieder geval goed waar het moet. De bijwerkingen kunnen voor sommige personen nog wel vervelend zijn, vooral slapeloosheid en hoofdpijn wordt door een deel van de gebruikers wel eens genoemd.

Tabex Bestellen

Tabex is een gedegen middel dat op meerdere vlakken je verslaving van nicotine tegen gaat. Het lijkt op Champix, al is Tabex wat lastiger verkrijgbaar en minder goed doorgetest. Over het algemeen is Tabex wel een goede goedkope optie.
6.5 Review Score
Prima

Tabex is een gedegen middel dat op meerdere vlakken je verslaving van nicotine tegen gaat. Het lijkt op Champix, al is Tabex wat lastiger verkrijgbaar en minder goed doorgetest. Over het algemeen is Tabex wel een goede goedkope optie.

Tabex
09/08/2014
6.5/10
User Rating: 2.11 (123 votes)