Zyban

8.5
User Rating: 2.67 (6 votes)

Zyban2klBen je een verstokte roker dan kan het medische middel Zyban wellicht uitkomst bieden. Zyban is een vrij zwaar medicament tegen roken en normaliter alleen op doktersrecept verkrijgbaar. Tegenwoordig kan je het echter ook bij online apotheek bestellen waarbij het recept direct samen met de bestelling wordt aangemaakt. In principe kan iedereen dit medicijn gebruiken, afgezien van zwangere vrouwen. Dokteren raden Zyban vooral aan als je een sterke kettingroker bent. Heb je een lichte rookverslaving, dan zou je ook een meer natuurlijk middel kunnen proberen, als Champix of Detabaq.

Hoe werkt Zyban?

Zyban bevat de stof buproprion. Deze stof zorgt er onder meer voor dat er meer dopamine in je hersenen wordt aangemaakt. Hierdoor krijg je een vrolijk gevoel. Wellicht nog belangrijker voor rokers is dat het ook de neuroreceptoren blokkeert die samenhangen met nicotineverslaving. Hierdoor zullen je ontwenningsverschijnselen bij het stoppen sterk minder zijn. Zyban wordt derhalve vaak door artsen voorgeschreven als je niet normaal van het roken af kunt komen en je rookgedrag sterk problematisch is voor je gezondheid.

Een pakket Zyban bestaat uit een reeks tabletjes die je per dag moet innemen. Je start met deze tabletten zo’n 14 dagen voordat je stopt met roken. Zo kan je lichaam alvast wennen aan het effect van Zyban. De eerste paar dagen neem je 1 tablet per dag in, en vervolgens voor de rest van de behandelingsduur twee tabletten per dag. In totaal kan je met Zyban binnen 2 maanden volledig van het roken afgeholpen zijn.

Resultaat van Zyban

De meeste gebruikers zijn erg positief over Zyban. Met het middel heb je stopkans van ver boven de 50%. Omdat het een medisch doorgetest middel is zijn resultaten bijna gegarandeerd. Wel moet je uitkijken voor eventuele bijwerkingen als slapeloosheid, misselijkheid, darmproblemen of sterke dorst. Deze bijwerkingen zijn echter nagenoeg nooit van ernstige aard. Tevens is dit alleen aanwezig tijdens de gebruiksperiode van Zyban.

Je kunt niet ongelimiteerd Zyban innemen aangezien het een medisch middel is. Bestel daarom Zyban bij een betrouwbare partij. Wil je het online bestellen dan kunnen wij Dokteronline aanraden.

Zyban Bestellen

Zyban is een medisch goedgekeurd medicament tegen roken. Het is erg effectief, al moet de inname ervan met beleid. Gewoonlijk is Zyban alleen op doktersrecept te verkrijgen. In het bijzonder geschikt voor verstokte kettingrokers.
8.5 Review Score
Prima

Zyban is een medisch goedgekeurd medicament tegen roken. Het is erg effectief, al moet de inname ervan met beleid. Gewoonlijk is Zyban alleen op doktersrecept te verkrijgen. In het bijzonder geschikt voor verstokte kettingrokers.

Zyban
09/08/2014
8.5/10
User Rating: 2.67 (6 votes)